Spoločnosť EcoFlow uviedla na trh batériovú stanicu Delta 2

EcoFlow, spoločnosť zaoberajúca sa ekologickými energetickými riešeniami, dnes uviedla na trh model DELTA 2, špičkovú inováciu revolučného prenosného elektrického generátora DELTA. Vďaka špičkovej rýchlosti dobíjania, ktorá je sedemkrát rýchlejšia ako priemer v odvetví, rozšíriteľnej kapacite až 3 kWh, životnosti až desať rokov a ďalším vlastnostiam je DELTA 2 nevyhnutnou výbavou každej rodiny.

Delta_2_banner_EN_PC_2400x

Vďaka výkonnému 1800 W výstupu striedavého prúdu je DELTA 2 ideálnym záložným riešením v čase prudko rastúcich nákladov na energiu a rastúcej neistoty dodávok energie. Prenosný elektrický generátor DELTA 2 je však oveľa viac ako len batéria. Vďaka možnosti nabitia na 80 % len za 50 minút, podpore nabíjania prostredníctvom prenosných solárnych panelov za 3 hodiny a schopnosti prevádzkovať 90 % domácich spotrebičov sa používatelia elektrického generátora DELTA 2 cítia ako doma, či už kempujú v prírode, alebo žijú mimo siete v karavanoch a chatách. 

„Model EcoFlow DELTA 2 vychádza z úspechu nášho prenosného elektrického generátora DELTA a dokazuje náš záväzok zdokonaľovať existujúce technológie," povedal Bruce Wang, generálny riaditeľ spoločnosti EcoFlow. „Rýchlosť dobíjania sedemkrát vyššia ako priemer v odvetví, rozšíriteľná kapacita až 3 kWh a silný výkon znamenajú, že DELTA 2 je nevyhnutným moderným spotrebičom pre všetky rodiny. Či už sa používa doma, vonku alebo na cestách, model DELTA 2 predstavuje nový štandard v oblasti ekologických riešení napájania."

Rozšíriteľná kapacita v rámci širokého ekosystému

Hoci sa EcoFlow DELTA 2 môže pochváliť veľkou kapacitou 1024 Wh, využíva aj konštrukciu s možnosťou rozšírenia kapacity na zvýšenie výkonu. Zariadenie DELTA 2 možno tiež kombinovať s prídavnou batériou DELTA 2 alebo prídavnou batériou DELTA Max, ktoré poskytujú pôsobivých 2048 Wh alebo 3040 Wh energie. Výsledný dlhý čas prevádzky ponúka používateľom flexibilnú možnosť získavania energie na požiadanie, či už na každodenné použitie alebo ako núdzový zdroj energie.

delta-2-power-anything

Okrem kompatibility s ďalšími batériami funguje DELTA 2 v rámci existujúceho ekosystému produktov EcoFlow, ktorý komplexne rieši výrobu, skladovanie a využívanie energie. Ekosystém EcoFlow, ktorý sa skladá z prenosných solárnych panelov, prenosnej klimatizácie Wave, inteligentného smart generátora EcoFlow a mnohých ďalších produktov a príslušenstva, sa bezproblémovo integruje so zariadením DELTA 2 a zbavuje používateľov obmedzení vyplývajúcich z pevných zdrojov energie.

Najlepšie rýchlosti dobíjania vo svojej triede

Revolučná technológia X-Stream zariadenia DELTA 2 umožňuje nový bezkonkurenčný štandard rýchleho nabíjania. DELTA 2 sa dokáže nabiť z 0 na 80 % len za 50 minút, pričom plné nabitie je možné dosiahnuť už za 80 minút. Špičková rýchlosť dobíjania generátora DELTA 2 je sedemkrát rýchlejšia ako priemer v odvetví a umožňuje flexibilitu pre všetky prípady, od náhlych núdzových situácií až po kempovanie na poslednú chvíľu.

Buďte ekologickí so solárnymi generátormi DELTA 2

Model DELTA 2, ktorý je ideálny na dobrodružstvá v prírode, možno nabíjať aj pomocou prenosných solárnych panelov EcoFlow. Vďaka podpore maximálneho 500 W solárneho príkonu možno zariadenie DELTA 2 plne nabiť za tri až šesť hodín pomocou dvoch 220 W alebo jedného 400 W prenosného solárneho panela, čím sa zabezpečí udržateľné napájanie vo vonkajších podmienkach a mimo siete.

delta-2-go-green_1800x

Bezpečné napájanie pre 90 % spotrebičov

Výkonný výstup striedavého prúdu s výkonom 1800 W zariadenia DELTA 2 umožňuje prevádzku 90 % všetkých spotrebičov vrátane ohrievačov, sušičov vlasov, kávovarov a elektrických grilov. Či už sa používa ako záložný zdroj alebo na podporu outdoorových expedícií, 13 zásuviek zariadenia DELTA 2 poskytuje novú úroveň energetickej slobody a súčasne napája všetko od chladničiek cez telefóny a práčky až po drony. V prípade spotrebičov s vysokým príkonom uspokojuje model DELTA 2 nároky používateľov prostredníctvom technológie EcoFlow X-Boost, ktorá zabraňuje preťaženiu spotrebičov s vysokým príkonom až do 2400 W.

Špičková životnosť v odvetví 

Vďaka použitiu rovnakých špičkových batérií LFP, aké sa používajú vo vozidlách Tesla, sa DELTA 2 môže pochváliť životnosťou, ktorá je šesťkrát dlhšia ako priemer v odvetví – 500 cyklov. Výsledkom je, že s potenciálom neuveriteľných 3 000 cyklov počas svojej životnosti môžu používatelia využívať napájanie pomocou zariadenia DELTA 2 až desať rokov.

Vďaka pokročilému systému ochrany BMS (Battery Management System), ktorý monitoruje výkon a zabezpečuje bezpečnú dodávku energie, ako aj exkluzívnej päťročnej záruke poskytuje DELTA 2 dlhodobú energetickú bezpečnosť, akú nemá žiadny iný elektrický generátor na trhu.

Dostupnosť a cena

Model EcoFlow DELTA 2 sa bude predávať za 1 199 EUR od októbra 2022 u autorizovaných predajcov EcoFlow. Objednajte si stanicu v DroneRepublic.sk cez obrázok nižšie.

kupit

O spoločnosti EcoFlow 

EcoFlow je spoločnosť zaoberajúca sa riešením prenosného napájania a obnoviteľnej energie. Od svojho založenia v roku 2017 poskytuje spoločnosť EcoFlow, prostredníctvom svojich prenosných generátorov a ekologického príslušenstva, pohodlný život zákazníkom na viac ako 100 trhoch. Poslaním spoločnosti EcoFlow je vytvorením tichých, ľahších a obnoviteľných batérií s dlhšou životnosťou vymyslieť spôsob, akým svet získa prístup k energii. Výrobky spoločnosti EcoFlow sú v súčasnosti dostupné vo všetkých krajinách a regiónoch Európy a predáva ich viac než 400 miestnych maloobchodných predajcov.

Zdroj: TS