FAQ: EcoFlow Delta Pro

V tomto článku nájdete odpovede na najčastejšie otázky týkajúce sa stanice EcoFlow Delta Pro. Otázky a odpovede budeme postupne pridávať.

Aký je maximálny nabíjací výkon, ktorý môže Delta Pro dosiahnuť?

Pri spoločnom nabíjaní Delta Pro a jeho prídavnej batérie môžete dosiahnuť maximálnu rýchlosť nabíjania 6500 W kombináciou metód nabíjania cez AC, solárne panely a Smart generátora. Samotnú jednotku Delta Pro môžete dobíjať v štandardných nástenných zásuvkách (max. 2900 W), na stanici EV (max. 3400 W) / inteligentnom domácom paneli (max. 3000 W).

Koľko solárnych panelov môžem použiť naraz? 

Závisí to od kombinovaného napätia a prúdu solárnych panelov, ktoré si vyberiete. Je v poriadku, pokiaľ solárne panely používajú konektory MC4 a ich kombinované napätie a prúd sú v rozmedzí 11-150 voltov a menej ako 15 ampérov. Odporúčame ale používať solárne panely od EcoFlow.

Ako aktualizujem firmvér zariadenia?

Najprv sa uistite, že je Delta Pro pripojená k aplikácii EcoFlow pomocou internetového režimu. Po druhé, prejdite do časti Firmvér v Nastaveniach Delta Pro, ktoré chcete aktualizovať. Vyhľadajte najnovší firmvér a dokončite aktualizáciu podľa pokynov.

Má EcoFlow Delta Pro vstavaný regulátor nabíjania pre solárne panely? Je to niečo, čo je potrebné kúpiť samostatne?

EcoFlow Delta Pro má vo vnútri dosku MPPT, ktorá riadi solárne nabíjanie. Na solárne nabíjanie teda nepotrebujete regulátor nabíjania. A ak používate solárny panel iného výrobcu, ktorý má samostatný ovládač, môže to ovplyvniť solárne nabíjanie.

Môžem prepojiť dve stanice EcoFlow Delta Pro?

Nie.

Je stanica EcoFlow Delta Pro vodeodolná?

Nie.

Koľko zo 160 W alebo 400 W solárnych panelov bude potrebných na najrýchlejšie nabitie Delta Pro, ak na nich celý deň dopadá slnko a môžem mať k stanici pripojené panely celý deň, aj keď je stanica plne nabitá?

Pre najrýchlejšie nabíjanie Delta Pro odporúčame 3 ks solárnych panelov EcoFlow 400 W. DELTA Pro budú môcť nabiť za 4 - 8 hodín. Neodporúčame mať stanicu pripojenú k solárnym panelom počas noci, pretože to ovplyvní schopnosť stanice sa nabíjať. Ak ju necháte pripojenú počas denného svetla po úplnom nabití, nebude to problém.

Môžem kombinovať solárne panely s rôzným výkonom?

Neodporúčame používať panely s rôznymi špecifikáciami súčasne na nabíjanie, pretože to ovplyvní nabíjanie stanice. Odporúčame preto používať rovnaký typ panelov - napríklad 3 x 400 W panel.