FAQ: DJI Mini SE

DJI Mini SE disponuje dizajnom dronu DJI Mini 2 a ponúka vyššiu odolnosť proti rýchlosti vetra 8,5-10,5 m/s, pričom v ostatných aspektoch poskytuje rovnaký výkon ako Mavic Mini. To všetko však za veľmi výhodnú cenu: DJI Mini SE - 299 €, respektíve 399 € za verziu DJI Mini SE Fly More Combo. Pozrite si najčastejšie otázky týkajúceho sa tohto modelu.
 
dji mini se
 
Produkt Aké farebné varianty sú k dispozícii pre DJI Mini SE? V súčasnej dobe je svetlo šedá jedinou farebnou variantou pre DJI Mini SE. K dispozícii je však DIY Creative Kit, pomocou ktorého je možné DJI Mini SE personalizovať a ozdobiť. DIY Kit je možné zakúpiť samostatne v DJI Online Store.
Produkt Aká je hmotnosť DJI Mini SE? DJI Mini SE váži 242 g (vrátane batérie, vrtulí a microSD karty). Skutočná hmotnosť produktu sa môže líšiť. V niektorých krajinách a oblastiach nie je registrácia vyžadovaná. Pred použitím si prosím overte miestne pravidlá a predpisy.
Produkt Ako po rozbalení DJI Mini SE zapnem? Letové batérie DJI Mini SE sú pred odoslaním nastavené do režimu spánku, aby bola zaistená bezpečná preprava. Pre aktiváciu batérie pred použitím pripojte dron k nabíjačke batérie. Po aktivácii batérie môžete dron zapnúť (stlačte a potom stlačte a podržte tlačidlo napájania).
Produkt Akú aplikáciu mám používať s DJI Mini SE? Kde si ju môžem stiahnuť? S akými mobilnými zariadeniami je aplikácia kompatibilná? DJI Mini SE je kompatibilný iba s aplikáciou DJI Fly.
Aplikáciu DJI Fly si môžete stiahnuť v hlavných obchodoch s aplikáciami (okrem Google Play) alebo zo stránky na stiahnutie na oficiálnych stránkach DJI (https://www.dji.com/mini-se/downloads). Pre informácie o kompatibilite navštívte oficiálne stránky DJI.
Produkt Ako aktivujem DJI Mini SE? Pripojte svoje mobilné zariadenie k diaľkovému ovládaču a potom sa pripojte k DJI Mini SE prostredníctvom aplikácie DJI Fly. Podľa pokynov aplikácie DJI Mini SE aktivujte.
Produkt Som začiatočník. Kde nájdem tipy na používanie DJI Mini SE? K DJI Mini SE je k dispozícii užívateľská príručka a komplexné výukové programy, ktoré nájdete vo Flight Academy v aplikácii DJI Fly.
Môžete tiež sledovať DJI Support na Facebooku a Twitteri a získať tak ďalšie tipy na používanie DJI Mini SE.
Produkt Má DJI Mini SE interné úložisko? Môžem nainštalovať kartu microSD? Ak áno, aké typy microSD kariet sa odporúčajú? Nie. Na ukladanie fotografií a videí je vyžadovaná karta microSD. Odporúčané karty microSD sú:
(Kapacita: Výrobca/Model)
16GB: SanDisk Extreme
32GB: Samsung Pro Endurance, Samsung Evo Plus, SanDisk Industrial, Sandisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, SanDisk Extreme Pro V30 A1, SanDisk Extreme Pro V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x
64GB: Samsung Pro Endurance, Samsung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Lexar High Endurance, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
128GB: Samsung Pro Plus, Samsung Evo Plus, SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2, SanDisk Extreme Plus V30 A1, SanDisk Extreme Plus V30 A2, Lexar 633x, Lexar 667x, Lexar 1000x, Lexar High Endurance, Toshiba EXCERIA M303 V30 A1, Netac Pro V30 A1
256GB: SanDisk Extreme V30 A1, SanDisk Extreme V30 A2
Produkt Môžem robiť fotografie alebo videá bez microSD karty? Áno. Ak však nie je nainštalovaná karta microSD, zhotovené fotografie alebo videá budú mať nižšie rozlíšenie (720p). Pred fotografovaním sa odporúča nainštalovať kartu microSD.
Produkt Je DJI Mini SE vodotesný? Nie.
Produkt Podporuje DJI Mini SE snímanie prekážok? Nie. Začiatočníkom sa odporúča používať DJI Mini SE s chráničom vrtuľou 360 ° Propeller Guard, aby bola vrtuľa plne chránená a zvýšila sa tak bezpečnosť letu.
Produkt Podporuje DJI Mini SE automatický návrat domov (RTH)? Áno. Pri používaní funkcie Return to Home vždy pozorne sledujte okolité prostredie a nastavte správnu výšku letu, aby ste sa vyhli prekážkam.
Produkt Dokáže DJI Mini SE automaticky sledovať objekty? Nie.
Produkt Existuje spôsob, ako požiadať o lietanie v obmedzenej zóne? Áno. Môžete požiadať o povolenie na prevádzku v letových oblastiach s obmedzením kliknutím na „Unlock GEO Zone“ v aplikácii DJI Fly alebo vyplnením žiadosti na https://www.dji.com/cn/flysafe/custom-unlock.
Produkt Aké sú hlavné vylepšenia DJI Mini SE v porovnaní s Mavic Mini? DJI Mini SE disponuje dizajnom dronu DJI Mini 2 a ponúka vyššiu odolnosť proti rýchlosti vetra 8,5-10,5 m/s, pričom v ostatných aspektoch poskytuje rovnaký výkon ako Mavic Mini.
Produkt Ako sa DJI Mini SA vzhľadovo líši od Mavic Mini? Dizajn sa nijako výrazne nezmenil. Hlavné rozdiely sú v tom, že DJI Mini SE má oranžové konce vrtulí, silnejšie ramená dronu a nabíjací port USB-C.
Produkt Ako sa DJI Mini SA vzhľadovo líši od DJI Mini 2? Dizajn je všeobecne rovnaký. Hlavné rozdiely sú, že DJI Mini SE nemá na objektíve vytlačené „4K“ a na zadný indikátor stavu dronu nemožno kliknúť.
Produkt Sú diaľkové ovládače DJI Mini SE a Mavic Mini zameniteľné? Áno.
Produkt Sú diaľkové ovládače DJI Mini SE a DJI Mini 2 zameniteľné? Nie.
Kamera Aké sú hlavné parametre fotoaparátu DJI Mini SE? DJI Mini SE je vybavený 1/2,3 palcovým CMOS snímačom s až 12 miliónmi efektívnych pixelov.
Kamera Aké sú maximálne rozlíšenia fotografií a videa podporované DJI Mini SE? Fotografie
4000×3000 (4:3)
4000×2250 (16:9)

Video
27K @ 24/25/30 sn./s
1080p @ 24/25/30/48/50/60 sn./s
Kamera Aké fotografické režimy DJI Mini SE podporuje? Jedna snímka a Intervalové snímanie.
Kamera Podporuje DJI Mini SE režim na výšku? Nie.
Kamera Podporuje DJI Mini SE manuálny režim pri robení fotografií a videí? Áno. V režime M môžete upraviť uzávierku, ISO a vyváženie bielej.
Kamera Podporuje DJI Mini SE QuickShots? Áno. Medzi režimy QuickShots aplikácie DJI Fly patria Dronie, Helix, Rocket a Circle.
Kamera Ako DJI Mini SE poskytuje stabilizáciu? Prostredníctvom 3-osovej (naklon, klonenie, bočenie) motorizovanej stabilizácii gimbalu.
Kamera Aká je maximálna prenosová vzdialenosť DJI Mini SE? Diaľkový ovládač model MR1SS5 (nutné použít s modelom dronu MT2SS5)
5,8 GHz
FCC: 4000 m; SRRC: 2500 m

Diaľkový ovládač model MR1SD25 (nutné použít s modelom dronu MT2SD25)
2,4 GHz
MIC/CE: 2000 m
5,8 GHz
CE: 500 m
Kamera Ako zistím maximálnu prenosovú vzdialenosť DJI Mini SE v rôznych regiónoch? 1. Potvrďte model dronu.
Model dronu môžete skontrolovať na certifikačnom štítku pripevnenom na krabici dronu alebo vo vnútri priestoru pre inteligentnú letovú batériu.
2. Potvrďte oblasť pre let s dronom.
A. Model dronu MT2SS5
V Severnej Amerike, Južnej Amerike, Austrálii, na Novom Zélande a na Taiwane je maximálna prenosová vzdialenosť 4 km.
V pevninskej Číne je maximálna prenosová vzdialenosť 2,5 km.
V Európe, Kórejskej republike, Singapure, Filipínach, Malajzii, Hong Kongu a Macau je maximálna prenosová vzdialenosť 500 m.
Lietadlo MT2SS5 nepoužívajte v Japonsku, Rusku, Izraeli, na Ukrajine alebo v Kazachstane, pretože miestne zákony a predpisy nepodporujú 5,8 GHz.
b. Model dronu MT2SD25
Maximálna prenosová vzdialenosť je 2 km vo všetkých krajinách a regiónoch.
Prosím skontrolujte a dodržujte miestne miestne zákony a predpisy.
Kamera Akú technológiu prenosu obrazu používa DJI Mini SE? Vylepšené Wi-Fi.
Kamera Aké je maximálne rozlíšenie prenosu videa DJI Mini SE? 720p / 30 sn./s
Kamera Aká je latencia prenosu obrazu DJI Mini SE? 170-240 ms (v závislosti na rušení a výkonu mobilného zariadenia)
Kamera Podporuje diaľkový ovládač HDMI? Nie.
Kamera Aká je maximálna veľkosť mobilného zariadenia podporovaná diaľkovým ovládačom DJI Mini SE? 6,5 - 8,5 mm na šírku, menej ako 160 mm na dĺžku a používanie ochranného puzdra sa neodporúča. Mobilné zariadenia väčšie ako tieto rozmery nie sú podporované.
Kamera Ako môžem zlepšiť príjem signálu? a. Lietajte v otvorených oblastiach s malým rušením signálu.
b. Zatvorte ostatné programy bežiace na pozadí.
c. Uistite sa, že antény diaľkového ovládača sú vzájomne rovnobežné a ich plochá strana smeruje k dronu.
Pohon a batéria Aká je maximálna doba letu DJI Mini SE? 30 minút (merané pri lete rýchlosťou 4,7 m/s za bezvetria)
Pohon a batéria
Aká je maximálna výška letu DJI Mini SE? Maximálna výška letu je 500 m, môže sa v rôznych krajinách a regiónoch líšiť podľa miestnych zákonov. Pred letom si prosím overte miestne zákony a predpisy.
Pohon a batéria Musím kvôli skladovaniu a preprave odstrániť vrtule? Nie. Nestláčajte vrtule, pretože to môže ovplyvniť letový výkon. Odporúčame používať chránič vrtule 360 ° Propeller Guard.
Pohon a batéria Ako často je potrebné vymieňať vrtule DJI Mini SE? Ako môžem vrtule DJI Mini SE vymeniť? Pred každým letom je nutné skontrolovať vrtule, či nemajú praskliny, opotrebenie, deformácie, korózie a uvoľnené skrutky. Pokiaľ je niektorá z týchto závad vyskytne, vrtule by mali byť vymenené. Pri výmene vrtulí postupujte podľa pokynov v užívateľskej príručke.
Na výmenu vrtulí použite priložený skrutkovač. Postupujte podľa uvedených pokynov. Odstráňte dva listy a skrutky na rovnakom motore a nahraďte vrtuľami v rovnakom balení s novými skrutkami. Pripevnite vrtule so značkami k motorom so značkami a neoznačené vrtule k neoznačeným motorom. Pred každým letom sa uistite, že sú vrtule a motory bezpečne nainštalované.
Pohon a batéria
Aká je maximálna úroveň odolnosti voči vetru DJI Mini SE? DJI Mini SE sa dokáže stabilne vznášať pri rýchlosti vetra až 8,5 - 10,5 m/s.
Pohon a batéria Aká je maximálna n.m. výška pre vzlet DJI Mini SE? 3000 m.
Pohon a batéria
Čo potrebujem vedieť pred inštaláciou chrániča vrtuľou 360 ° Propeller Guard? Pri používaní DJI Mini SE nepoužívajte 360° Propeller Guard vo veternom prostredí alebo v nadmorskej výške nad 2000 m. Po pripevnení chrániča vrtulí bude obmedzená letová vzdialenosť a výška letu. Pozri špecifikácie v aplikácii DJI Fly.
Pohon a batéria Ako môžem nabíjať DJI Mini SE? Dron môžete pripojiť k nabíjačke pomocou kábla USB Type-C alebo použiť dvojcestný nabíjací rozbočovač.
Pohon a batéria Má DJI Mini SE nejaké špeciálne požiadavky na nabíjačku? Podporuje rýchle nabíjanie? DJI Mini SE nemá špeciálne požiadavky na nabíjačku. Môžete použiť bežnú USB nabíjačku.
DJI Mini SE podporuje protokol rýchleho nabíjania QC a príkon až 29 W.
Pohon a batéria
Aké sú funkcie obojsmerného nabíjacieho rozbočovača? DJI Mini SE Two-Way Charging Hub podporuje protokoly rýchleho nabíjania QC a USB PD a dokáže nabíjať až tri batérie za sebou. Môžete ho tiež použiť ako úložisko batérií alebo ako powerbanku na nabíjanie mobilného zariadenia alebo diaľkového ovládača cez port USB-A.
Pohon a batéria Ako môžem udržiavať batérie DJI Mini SE? Pred uskladnením sa odporúča nabiť batériu približne na 72 %. Na zlepšenie výkonu sa tiež odporúča nabíjať batériu raz za tri mesiace.
Ak je úroveň nabitia batérie nižšia ako 72 %, odporúča sa ju pred uskladnením nabiť na 60 %.
Ak je úroveň nabitia batérie vyššia ako 72 %, batéria sa po piatich dňoch automaticky vybije na 60 %.
Aktualizácia firmvéru Vyžaduje aktualizácia firmvéru dronu DJI Mini SE diaľkový ovládač? Môžem upgradovať dron pripojením k mobilnému zariadeniu? Diaľkový ovládač je potrebný, pretože aktualizácia firmvéru DJI Mini SE prostredníctvom aplikácie DJI Fly vyžaduje, aby sa dron pripojil k diaľkovému ovládaču.
Aktualizácia firmvéru Môžem pri aktualizácii DJI Mini SE v aplikácii DJI Fly používať iné aplikácie? Nie. Ak tak urobíte, aktualizácia zlyhá. Potom budete musieť stiahnuť firmware a skúsiť to znova.
Aktualizácia firmvéru Môžem sa po dokončení aktualizácie firmvéru odpojiť od internetu? Áno.
Aktualizácia firmvéru
Čo mám robiť, ak sú verzie firmvéru lietadla a batérie nekonzistentné? Pripojte DJI Mini SE k aplikácii DJI Fly. Aplikácia potom automaticky skontroluje kompatibilitu firmvéru. Aktualizovať môžete podľa pokynov.
Aktualizácia firmvéru Aké faktory môžu viesť k zlyhaniu aktualizácie firmvéru? a. Slabá batéria. Pred inštaláciou aktualizácie sa uistite, že úroveň batérie zariadenia je aspoň 50 %.
b. Vypnutie DJI Mini SE alebo diaľkového ovládača počas aktualizácie. Ak k tomu dôjde, reštartujte DJI Mini SE a diaľkový ovládač a skúste to znova.
c. Počas sťahovania firmvéru bolo stratené internetové pripojenie.
Počas upgradu sa dron niekoľkokrát reštartuje a po dokončení aktualizácie sa automaticky vypne.
Kompatibilita príslušenstva Aké príslušenstvo Mavic Mini je možné použiť s DJI Mini SE? S DJI Mini SE sú kompatibilné Mavic Mini DIY Creative Kit, Mavic Mini Snap Adapter, Mavic Mini Propeller Holder a Mavic Mini Intelligent Flight Battery (medzinárodná verzia). Vezmite prosím na vedomie, že hoci je DJI Mini SE kompatibilný s batériou Mavic Mini, výkon sa zníži a celková hmotnosť presiahne 250 g, čo v niektorých krajinách a regiónoch vyžaduje registráciu. Pred použitím si prosím overte miestne pravidlá a predpisy.
Kompatibilita príslušenstva Aké príslušenstvo DJI Mini 2 je možné použiť s DJI Mini SE? S DJI Mini SE sú kompatibilné Intelligent Flight Battery, vrtule, Two-Way Charging Hub a 360 ° Propeller Guard.
Kompatibilita príslušenstva Sú dvojcestné nabíjacie rozbočovače dronov DJI Mini SE a Mavic Mini zameniteľné? Nie. Dvojcestný nabíjací rozbočovač Mavic Mini nemôže nabíjať batérie DJI Mini SE. Dvojcestný nabíjací rozbočovač DJI Mini SE však dokáže nabíjať batérie Mavic Mini.
Kompatibilita príslušenstva Je diaľkový ovládač DJI Mini SE kompatibilný s príslušenstvom diaľkového ovládača DJI Mavic Mini? Áno.